2011. április 5., kedd

Testvéri szeretet

Mi az Év Anyaválallata verseny?


"A Gazdagmami.hu 2011-ben második alkalommal osztja ki az “Év Anyavállalata” díjat annak az anyának, aki gyermekek mellől az olvasóink által is legnagyobb teljesítményt nyújtva építette fel cégét. Célunk felhívni rá a figyelmet, hogy az anyák számára meglehetősen kilátástalan munkaerőpiaci helyzetből is van kiút: a verseny során olyan anyukákat mutatunk be, akik nem féltek a saját lábukra állni és kisgyermekek, család, házimunka mellett indították el saját vállalkozásaikat – és ezzel példát mutatnak minden anyukának!"

Rólunk, Anyukákról szól a verseny és arra hívja fel a figyelmet, hogy kisgyermekes nőként is lehetünk sikeresek, és a munka - házimunka - gyereknevelés összeegyeztetésére léteznek  "anyabarát" megoldások.
De térjünk a lényegre: mit lehet nyerni a Kaposvárimamival áprilisban és mit kell tenni ehhez?
  • Megnyerheted a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotel által felajánlott családi wellness hétvégét, ha kedveled a Kaposvárimamit és ennek jeléül szavazol rá, illetve az Imami hálózat megálmodójára, Gellén Nórára az Év Anyavállalata 2011-es versenyben. 
Szavazni a www.gazdagmami.hu weboldalon a 15-ös sorszámú Imami (Gellén Nóra) bemutatkozása alatt a “Tetszik” gomb megnyomásával tudsz, több versenyzőre is szavazhatsz. (Ha nem vagy Facebook felhasználó, a www.facebook.com oldalon tudsz regisztrálni - néhány pillanat az egész.)


1 megjegyzés: